mandestripper booking – Mandestrip show : Fyn, Odense, Kolding, Svendborg

''Maskulin mand med et glimt i øjet.''

Strip  HOLLYWOOD

Hvis i er til en rigtig mand er det strip HOLLYWOOD i skal booke til jeres fest.

Han er Mand med stort M, Hollywod  er en  flot stor og stærk fyr med masser af muskler og bestemt ikke bange for at vise dem frem. En sand fornøjelse at se ham spankulere rundt og spille med musklerne, en ting er sikkert, det blir aldrig fimset med Big joe.

Hollywod  er en sand gentelman der altid sørger for at pigerne får en fantastisk oplevelse når han med sit charmerende smil og glimt i øjet svinger dem rundt under sit show. Big joe er en af de eneste i branchen der har et ildshow der kan inkorporeres hvis dette ønskes.

ikke glip af den store Bjørns fantastiske show, skynd jer at booke Hollywood.
Hollywood stripper på Fyn og i Jylland og kan bookes til alle slags arrangementer

Mandestripper : mandestrip show i Odense, Fyn, Kolding og Svendborg.

Der kommer ikke mange andre ord ud af munden, end WOW når Hollywood træder ind af døren.
Her er der garanti for et super frækt show der får sveden til at springe frem på panden af den heldige i stolen.  Hollywood er fantastisk til at få festen til at nå sit absolutte højdepunkt og bestemt ikke en mand man bare lige glemmer igen.
Ham er ualmindelig sød med god humor og den kloge booker Hollywood til topløs servering, bare fordi man ikke kan få nok

Book her eller se priser her.

Du kan også bestille strip Hollywood dobbelt  med den bedste mandestripper   AlextheGreat  – direkte booking her – bedste Pris !

Mandestripper

Det kan være en virkelig svær opgave at organisere en høne do, især hvis du ikke har nogen idéer om, hvad du skal gøre og hvor. Men uanset hvad du beslutter dig for at gøre, er der én ting, der SKAL være i din hen-do-rejseplan, og det er helt sikkert en mandestripper! 🙂

Desværre er der ingen mandlige stripklubber i byen, men ingen bekymringer, da vi har noget endnu bedre til dig! En privat mandestripper efter eget valg kan komme til et aftalt sted og give jer piger et show, som du helt sikkert vil huske. Du kan se de hotte mandlige strippere, du kan vælge imellem, her.

Mandestrip

Du kan få mandestripper til at bære næsten enhver uniform, du kan lide, det være sig en sexet brandmand, sømand, politimand osv. mandestripper vil udføre en koreograferet danserutine, og du kan også tage billeder med ham som en fræk souvenir fra din fest. Hver pige elsker at se en varm mand strippe, så I er alle garanteret at have det sjovt, mens de overrasker hønen på den bedst mulige måde. Bemærk, at mandestripperen sandsynligvis vil være den sidste nøgne mand undtagen hendes mand, som hun vil interagere med, så du må hellere få dette rigtigt.

Vi leverer eksklusive, eksklusive mandestrippere til at strippe til din høneaften, fødselsdagsfest eller særlige lejlighed. Med de bedste priser i Queensland og håndplukkede professionelle hunky hanner kan du ikke gå galt.

Bestil en mandlig stripper til hele Danmark. Vi dækker hele landet, med 1 times varsel!

Mande Stripper

Når du vil hyre en mandestripper, vil du naturligvis opleve de bedste stripshows landet har at byde på. Helhedsoplevelsen betyder alt for os, fra du kontakter os, til din bestilte mandlige stripper ankommer til festen. Vi bekymrer os om vores kunder, og vil være det stripbureau i Danmark, der yder den absolut bedste service og bedste mandestribeoplevelse du kan drømme om. Dansk mandestrip når det er bedst bookes her!

Vi hos Strippers.dk synes, at man strip er en fantastisk opfindelse! Det sensuelle, den frække overraskelse, den sexede underholdning og den unikke oplevelse du får, når du bestiller en mandlig stripper hos os. Erfaring og passion for branchen er stor.

Mandestripper

Du har vores garanti for diskret og fantastisk service. Vi guider dig til at finde den mandlige stripper, der matcher de krav, du har. Skal det være sensuelt, erotisk og forførende – eller skal det være en man strip gentlemen.

Vi kender vores mandlige strippere bedst og hjælper gerne med at anbefale. For os handler det ikke kun om at kunne leje de bedste mandlige pigestripper i hele Danmark – Det er også en vigtig detalje, at du og dine gæster får det mandlige stripshow og den mandlige stipper-stil, der passer bedst til netop dit arrangement.