Mandestripper bedste pris, mande stripper Kbh 20 minutter stripshow, mande strippere i Danmark, mandestripper København ring nu .

''En uforglemmelig, fræk og særpræget oplevelse med Alex The Great''

Mandestripper København booking

Book Alex direkte fra hans hjemmeside her i det røde link : Booking 

Alex The Great er en mandestripper fra Italien.

Han er officiel Danmarksmester med 8 DM-titler i træk til og med 2022

I 2017 vand han prisen som den bedste mandestripper i Skandinavien, hvor han modtog prisen i Stockholm.

Mande stripper Kbh Alex giver dig en god oplevelse, som gør din aften så sjov og sexet, som du ønsker.

Alex’s stripshows følger altid den respekt, som I ønsker.

Det er Jer som sætter grænserne.

Alex er professionel og erfaren og vil hjælpe med, at få bruden eller fødselsdagspigen, til at føle sig komfortabel under showet.

Det handler om at have en få en god oplevelse som hun vil kunne huske – for resten af hendes liv! book mande strip !

Alex kan bookes til Mande stripper København, Sjælland, Lolland, Jylland, Fyn.

Polterabend, Fødselsdag, Julefrokost, Pigeaften mande strippere, firmafest, Logeaften, stripundervisning, Ladies night, Topløs servering, Dobbelt stripshow og meget mere!

Du kan booke Mandestripper Alex i :

København,  Sjælland, Fyn, Lolland, samt i Jylland.

Mandestrippere ? Langt show ? book her

Bedste mandestripper Stripshow.

Valgfrit kostume: København fra : 1500 kr. Andre steder: 1… kr + transport.

  • Stripperen Alex optræder i disse danske byer : Gentofte, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup o.s.v

Mandestripper

Det kan være en virkelig svær opgave at organisere en høne do, især hvis du ikke har nogen idéer om, hvad du skal gøre og hvor. Men uanset hvad du beslutter dig for at gøre, er der én ting, der SKAL være i din hen-do-rejseplan, og det er helt sikkert en mandestripper! 🙂

Desværre er der ingen mandlige stripklubber i byen, men ingen bekymringer, da vi har noget endnu bedre til dig! En privat mandestripper efter eget valg kan komme til et aftalt sted og give jer piger et show, som du helt sikkert vil huske. Du kan se de hotte mandlige strippere, du kan vælge imellem, her.

Du kan få mandestripper til at bære næsten enhver uniform, du kan lide, det være sig en sexet brandmand, sømand, politimand osv. mandestripper vil udføre en koreograferet danserutine, og du kan også tage billeder med ham som en fræk souvenir fra din fest. Hver pige elsker at se en varm mand strippe, så I er alle garanteret at have det sjovt, mens de overrasker hønen på den bedst mulige måde. Bemærk, at mandestripperen sandsynligvis vil være den sidste nøgne mand undtagen hendes mand, som hun vil interagere med, så du må hellere få dette rigtigt.

Mandestripper

Vi leverer eksklusive, eksklusive mandestrippere til at strippe til din høneaften, fødselsdagsfest eller særlige lejlighed. Med de bedste priser i Queensland og håndplukkede professionelle hunky hanner kan du ikke gå galt.

Bestil en mandlig stripper til hele Danmark. Vi dækker hele landet, med 1 times varsel!

Når du vil hyre en mandestripper, vil du naturligvis opleve de bedste stripshows landet har at byde på. Helhedsoplevelsen betyder alt for os, fra du kontakter os, til din bestilte mandlige stripper ankommer til festen. Vi bekymrer os om vores kunder, og vil være det stripbureau i Danmark, der yder den absolut bedste service og bedste mandestribeoplevelse du kan drømme om. Dansk mandestrip når det er bedst bookes her!

Vi hos Strippers.dk synes, at man strip er en fantastisk opfindelse! Det sensuelle, den frække overraskelse, den sexede underholdning og den unikke oplevelse du får, når du bestiller en mandlig stripper hos os. Erfaring og passion for branchen er stor.

Mandestripper

 

Du har vores garanti for diskret og fantastisk service. Vi guider dig til at finde den mandlige stripper, der matcher de krav, du har. Skal det være sensuelt, erotisk og forførende – eller skal det være en man strip gentlemen.

Vi kender vores mandlige strippere bedst og hjælper gerne med at anbefale. For os handler det ikke kun om at kunne leje de bedste mandlige pigestripper i hele Danmark – Det er også en vigtig detalje, at du og dine gæster får det mandlige stripshow og den mandlige stipper-stil, der passer bedst til netop dit arrangement.