Stripper Serena

''Stripper med stor erfaring, frække kostumer og sexy øjne''

STRIP SERENA

 

Serena er en fræk stripper babe, der har mange års erfaring indenfor både modelverdenen og som stripper.
Hun leverer altid et show i topklasse, efter dine/jeres ønsker og behov. En ting er sikkert, ekstremt frækt og sexet bliver det!
Serena har optrådt på diverse scener i Danmark og med flere hundrede tilskuere, men også mere intime shows for kun ganske få personer.
Derudover har hun gået undertøjsmodeshows flere gange og har en krop som en Victoria’s Secret Model.
Serena er kendetegnet ved hendes flotte former, store bryster, uimodståelige røv, smalle talje, feminine hofter og sexede blik, der kan få enhver til at smelte og blive helt blød i knæene.
Hun er noget af det smukkeste du nogensinde har set, og samtidig er hun ekstremt sød og sexet uden lige. Underholdningen fra den ekstremt frække, sexede stripper Serena, er et garanteret hit til enhver lejlighed.
Stil: Hun kan bookes efter ethvert ønske, så giv endelig lyd ift. kostume ønsker.
Serena har alt, lige fra bad girl, skolepige, beach babe, sekretær, prinsesse, sort læder, m.m., lige fra dominatrix til uskyldigt look (der dog hurtigt bliver super frækt, så pas på derude). 😉
Hun er en rutineret og ekstremt dygtig & lækker lille stripper-sag. Med sin mangeårige erfaring som model, bl.a. undertøjsmodel, ved hun lige hvordan hun skal bevæge sin krop, så mundvandet begynder at løbe.
Serenas stripshows er noget af det mest sexede strip der findes og en nydelse uden lige at opleve.
Book hende gerne i god tid, da hun er ekstremt populær.

Info om Serena:
Højde: 175
Vægt: 56 kg
Skål størrelse (bryst): F
Talje: 60
Hofte: 91
Hårfarve: brunette med et glimt af gyldenrødt i (hun har på nogle billeder haft farvet håret rødligt, Serena er dog brunette med lidt gyldent look i).

Serena er oftest på Sjælland, men er også til at booke fra Fyn / Jylland.
Hun kan bookes til de frækkeste stripshows og topløs servering m.m.
Kører fra: København