,Jylland, Book Megan stripper Jylland, vestjylland, Stripshow Aalborg, Nordjylland

Stripperen Megan fra Nørresundby i skal have besøg af

Megan

Stripper Jylland – Indehaver af Danmarks bedste røv! Med lange slanke ben, lille pikant bagdel, en yderst velsiddende barm og et frækt glimt i øjet, er det svært ikke at brænde varm på Megan !

Den røv skal ses live! Megan udgør vist enhver mands drøm om en lækkerbisken.  Hendes show er gennemførte, formidable og medrivende – og altid en storslået oplevelse!

Stripper Jylland Megan en high class stripper med mange års erfaring, og rigtig meget at byde på…!

Book denne smukke brunette og oplev himlen åbne sig. Men husk at booke i god tid – denne topklasse stripper er meget eftertragtet!

Megan er ikke kun den lækre babe, der rykker enhver “karl smart” rundt og skaber 100 graders topstemning i lokalet.

Show repertoiret er bredt og Megan formår at komme hele paletten rundt. Hun bevæger sig elegant henover det prangende og extravagante til det pikante og eksotiske

En ting er så at være en lækker babe som stripper, men selve showet er jo det vigtigste og her er Megan kendt for sine moves, der både kan inkluderer tæv med flodheste pisken eller en noget mere kærlig omgang – I bestemmer.

Megan kan bookes som stripper til arrangementer i den nordlige halvdel af Jylland – Megan dækker det meste af Jyllands nordlige halvdel.

Booking? Spørgsmål? Kontakt os pr. telefon  eller Kontakt os via. kontaktformularen. Vi svarer indenfor 24 timer i hverdagene. Lad os gøre dagen sjovere – send os din forespørgsel nu.

Jylland, Book Megan stripper Jylland, vestjylland, Stripshow Aalborg, Nordjylland

Se priser eller book her.