Stripper Randers og København

frederiksberg, bedste pris og lang strip show i Kbh

''Veltrænet skønhed med flotte store fortrin og smukt langt hår''

Sandie Fox

Stripper Randers og København – Stripperen Fox er branchens vildbasse, man ved aldrig hvad hun kan finde på. Hun er så rå at hun får et stykke sandpapir til at virke som et silkelagen.
Oplev den veltrænede skønhed når hun med sine flotte store fortrin, vilde tattoveringer og smukke lange hår river publikum rundt i manegen.
Stripperen sweet er en sand mester i af fange og tryllebinde sit publikum med hendes vilde shows som hun har i mange variationer. Lige fra lille fin ballerina til mørk mørk vampyr der både bider og svinger pisken Over publikum. Så hvis man er vild med overraskelser og ikke er bange for at blive en del af showet og komme helt tæt på skønheden, så er det helt klart sweet man skal booke.
En ting er sikkert, det er aldrig kedeligt!!!

Du kan booke Stripper Miss Sandie Fox  i : Stripper København, Strip Sjælland, Strip Fyn, Strip Lolland, samt i Jylland.
Kan bookes til : Strip shows, topløs servering,  Nøgen rengøring o.s.v.

Stripper kbh :
Tilbud : Strip show + 1 GRATIS Body Tequila 1799 Dk !!!
Booking? Spørgsmål? Kontakt os pr. telefon eller Kontakt os via. kontaktformularen. Vi svarer indenfor 24 timer i hverdagene. Lad os gøre dagen sjovere – send os din forespørgsel nu.   Vi har Danmarks største udvalg og dækker hele landet, hvis du booker i god tid.
Strip show kbh sidste minut ring til os
Stripper Frederiksberg ?  bedste pris
Stripper Frederiksberg gratis body tequila ? Ring til strippers.dk !!!

Strip Frederiksberg ?
Strip frederiksberg – Stripper Kbh –  Miss Sweet kan bookes til  Strip show Kbh  !

 priser eller book her.