Stripper københavn

Book akut Strip DK med Naomi : Stripper til polterabend i Danmark, København, Sjælland.

''FRISTER BÅDE KROP OG SIND, TIL DEM DER ER HELDIGE, AT KOMME TÆT NOK PÅ''

Miss Naomi

Stripper polterabend København og  Sjælland

– Miss Naomi  er kendt fra Side 9, Se&Hør pigen og Playboy Lithuania. Her får i en super lækker  lille godte med en slank og lækker krop, der frister både krop og sinde hos dem der er heldige nok at opleve hendes shows….

Hos Strippers.dk er vi stolte over at kunne præsentere Naomi, og glæder os over resocialiseringen fra indian outlaw til eksotisk stripper.

Strip Naomi er med hendes professionelle attitude og altid glade sinde ligeledes perfekt at booke til topløs servering, din kammerats polterabend eller hvorfor ikke som fødselsdag gave.

Hvis i skal have gang i festen, er det Naomi i skal have, men skynd jer, der er rift om hende. Med Naomi går det hele op i en højere enhed, og man kan ikke undgå at lade sig begejstre. Stripperen Naomi er en high class stripper med mange års erfaring, og rigtig meget at byde på…

Book denne smukke brunette og oplev himlen åbne sig. Men husk at booke i god tid – denne topklasse stripper er meget eftertragtet! Den brune lækre trimmede krop og de kæmpe kasser får med det samme røde kinder frem og 1000% opmærksomhed !

Kører ud fra : København & Århus

Dækker : Akut Strip København,  Akut Strip Sjælland, Strip Fyn, Strip Lolland, samt i Jylland og Fyn.

Strip Polterabend, Fødselsdag, Julefrokost, Firmafest, Logeaften, Stripundervisning, Topløs servering, Dobbeltstripshow Og megetmere!

Naomi Stripper Polterabend  København og  Sjælland”Is a Must” !!!

 Priser eller Book

Stripper Polterabend København

 

Her på strippers.dk har vi et kæmpe udvalg af ideer til polterabend i København. Du finder events og aktiviteter lige fra dem, der giver adrenalinsus til fart og tempo, sågar det spirituelle og noget for smagsløgene + alt det andet sjov til et polterabend i København.

Polterabendsæsonen er igang!

Står du og skal arrangere polterabend og gerne vil give din ven/veninde en oplevelse vedkommende vil huske tilbage på med smil? Skal gommen vækkes med et stripshow eller skal I selv lære at strippe? Stripundervisning er blevet vældig populært! Her vil I alle få en times undervisning hvorefter gommen/kommende brud til sidst skal levere et stripshow/lapdance til en af vores artister – lyder det sjovt? Vi tør godt at love jer en tid med masser af sjov og spas!

Som noget nyt kan vi også tilbyde drag-makeover! Med en drag-makeover bliver gommen forvandlet til en ægte Drag Queen med vores bedste lærermester! Vi har også top seje dværge der kan bookes som fx “tæskehold” – tag et kig på dværgene og se hvad de blandt andet kan bookes til her. Der er masser af muligheder for sjove og frække indslag til polterabend! Vi kender branchens muligheder og strikker gerne en pakkeløsning sammen til jer ud fra jeres ønsker.

Vi har mange samarbejdsparterne og kan derfor også stå for blandt andet limousine kørsel, partybus, dansestudie, lydstudie, diverse bars/diskoteker, whisky smagning, poker arrangementer og mange andre løsninger. strippers.dk har også folk til at følge jeres dag med et video kamera og fange dagens højdepunkter for derefter at klippe det sammen til en fed video så I kan mindes dagen. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser! Vi kan levere komplette pakkeløsninger til hele dagen hvilket kan inkludere alt fra artister, mad/drikke, aktiviteter, transport osv. sammensat ud fra jeres budget og eventuelle ønsker. Kontakt os nu og hør nærmere.