Book Strip med Naomi : Stripper til polterabend iDanmark, København, Sjælland.

''FRISTER BÅDE KROP OG SIND, TIL DEM DER ER HELDIGE, AT KOMME TÆT NOK PÅ''

Miss Naomi

Stripper polterabend København og  Sjælland

– Miss Naomi  er kendt fra Side 9, Se&Hør pigen og Playboy Lithuania. Her får i en super lækker  lille godte med en slank og lækker krop, der frister både krop og sinde hos dem der er heldige nok at opleve hendes shows….

Hos Strippers.dk er vi stolte over at kunne præsentere Naomi, og glæder os over resocialiseringen fra indian outlaw til eksotisk stripper.

Strip Naomi er med hendes professionelle attitude og altid glade sinde ligeledes perfekt at booke til topløs servering, din kammerats polterabend eller hvorfor ikke som fødselsdag gave.

Hvis i skal have gang i festen, er det Naomi i skal have, men skynd jer, der er rift om hende. Med Naomi går det hele op i en højere enhed, og man kan ikke undgå at lade sig begejstre. Stripperen Naomi er en high class stripper med mange års erfaring, og rigtig meget at byde på…

Book denne smukke brunette og oplev himlen åbne sig. Men husk at booke i god tid – denne topklasse stripper er meget eftertragtet! Den brune lækre trimmede krop og de kæmpe kasser får med det samme røde kinder frem og 1000% opmærksomhed !

Kører ud fra : København & Århus

Dækker : Strip København, Strip Sjælland, Strip Fyn, Strip Lolland, samt i Jylland og Fyn.

Strip Polterabend, Fødselsdag, Julefrokost, Firmafest, Logeaften, Stripundervisning, Topløs servering, Dobbeltstripshow Og megetmere!

Naomi Stripper Polterabend  København og  Sjælland”Is a Must” !!!

 Priser eller Book

Stripper  polterabend Naomi i :  Rødovre, Tårnby, Vallensbæk, Ishøj, Greve Strand, Ballerup, Søllerød, Værløse.
Roskilde, Køge, Taastrup, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Gribskov.
Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Lyngby Taarbæk, Rudersdal, Rødovre.
Tårnby, Vallensbæk, Slagelse, Holbæk, Ringsted, Farum, Nykøbing, Allerød, Bornholm, Brøndby, Falster.
Lillerød, Solrød Strand, Nakskov, Frederiksværk, Hedehusene, Haslev, Vordingborg, Sorø, Helsinge.
Slangerup, Gilleleje, Stenløse, Nykøbing Sjælland, Stevns, Furesø, Klampemborg, Korsør, Københavns.
Frederiksberg, Valby, Albertslund, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Lyngby, Taarbæk, Jylland, lolland

Hvis du har spørgsmål om at ansætte en stripper København, tøv ikke med at ringe eller maile! Spild ikke dine penge på at gå til en stripklub, når du kan få en mere intim og personlig oplevelse med The Bachelor Party Hookup. Vi giver dig en oplevelse, som du husker resten af dit liv.